Podržite Buba bar i dajte osobama s Downovim sindromom priliku raditi. Oni to mogu.

Ekstra kromosom za ekstra kavu

Duboko svjesni činjenice kako je većina osoba s invaliditetom nezaposlena ili je zaposlena  u zanimanjima nižeg platnog razreda, te kako mnoge osobe s invaliditetom žive u uvjetima siromaštva, a s tržišta rada posebno su isključene one koje žive u ruralnim područjima odlučili smo to promjeniti.

“Projekt “Buba Bar” radimo u ime svih 1495 članova Udruge osoba s invaliditetom “Bubamare” te u ime 500.000 osoba s invaliditeteom u Hrvatskoj koji žele raditi.

Pomozite nam da stvorimo mjesto jednakih mogućnosti za sve!

BUBA BAR
ZAPOSLIMO OSOBE S INVALIDITETOM.

Buba bar će biti mjesto najbolje kave servirane sa najtoplinim osmjehom, mjesto koje će na prvo mjesto vratiti osnovno ljudsko pravo – pravo na rad.

Buba Bar je za Bubamarce ispunjenje njihovih snova te prilika da dokažu da su ravnopravni dio društva.

UPOZNAJTE NAS

Tko su naši “Bubamarci”?

Potencijal kafića Buba Bar prepoznala je i Gradska uprava, te nam je na korištenje dala atraktivan prostor u centru grada veličine 500 četvornih metara kojeg prethodno treba adaptirati. Kao neprofitna organizacija financijska sredstva nismo u mogućnosti osigurati, stoga smo pokrenuli kampanju za njihovo prikupljanje.

Kako bi Buba Bar čim prije stavili u funkciju potrebno nam je 70.000 kuna. Kompletan iznos prikupljenih donacija uložiti ćemo u uređenje i opremanje prostora koji će u potpunosti biti prilagođen osobama s invaliditetom, a ugodan ambijent pružit će i široj lokalnoj zajednici mogućnost za kvalitetnim druženjem i zajedničkim aktivnostima.

domagoj

DOMAGOJ, 41

Domagoj ima 41 godinu i do sad nije imao priliku nigdje raditi. Posao konobara u Buba Baru bit će njegov prvi posao u životu, a za posao je spreman i “ginuti” jer želi da u Buba Baru sve bude kako treba. Uzbuđen zbog svoje prve poslovne prilike, Domagoj već sada vrijedno trenira za posao konobara, a mogućnost da svojom plaćom olakša život vlastitoj obitelji dodatno ga motivira.

MARIJA, 21

Marija je drugi član tima i ima 21 godinu. Nakon teške prometne nesreće i dugotrajnog oporavka pružena joj je prilika da dobije svoj prvi posao u Buba Baru. S prvom plaćom želi kupiti auto i počastiti svoje društvo, a njezin najvjerniji i zasigurno najdraži gost bit će njena sestra blizanka – Katarina.

15110967_1705325879780720_1757014902356943523_o
alen

ALEN, 26

Uvijek profesionalac, naš Alen, će vas bez problema upozoriti ako ste popili koju čašicu previše. Rado će pred gostima izvoditi vratolomije u maniri pravog konobara, a  moći ćete ga poslušati i kako pjeva. Alen trenutno radi u plasteniku srednje poljoprivredne škole gdje možete kupiti maćuhice koje je sam uzgojio. Alen ima svoju vjernu publiku jer  njegovom je šarmu teško odoljeti. Inače, voli dvije vrste djevojaka – gradske i seoske !

IVANA, 21

Ivana dolazi iz Vukovara i ima najljepši kaputić. Rado će uz Alena zapjevati, tako da Buba Bar već ima svoje zvijezde u usponu. S Ivanom nema previše rasprave , a ako vam slučajno prođe kakva “šporka” riječ preko usta od nje ćete dobiti veliki “BEEEEEEEP”. Od Ivane nikad, al nikad nećete izvući neku “šporku” riječ, i s njom ćete se slatko smijati – pogotovo ako je Alen škakljika.

ivana
15168834_1705325746447400_5059778599321897549_o

DARIO

Dario je uistinu fin dečko, i kako mu je ta finoća baš prava vrlina, dobio je zasluženo peto mjesto u Buba Bar timu. Jako je vrijedan, pouzdan i jednim okom prati rad cijelog tima. Želja mu je imati malo stariju djevojku, a zašto – pitajte ga za šankom Buba Bara.